BLOCKCHAIN TECHNOLOGY IN MALAYSIA 2019

Conferences 29 Apr,2019, 8:00am to 12:30pm Jalan Persiaran Tanjung, Fraser Place Puteri Harbour邮政编码: 79100

DESCRIPTION

OBC has the pleasure to annonce you that, with the support of Block On Capital, we will be hosting a major blockchain event this Monday 29th April.

This event brings together the top players of 10 industry categories within iskandar Malaysia, Government agencies, academic bodies, and blockchain advocates worldwide. This is to highlight the best of blockchain technology experts to further understand the direction and global growth of the technology in the upcoming decades

Exclusively for this event, we are giving you a sneak preview into some our newly developed solution using blockchain technology.

We would be thrilled to have your presence...


Event agenda : 

9.00 a.m : Negaraku, Bangsa Johor, Dua (15 minutes)

9.15 a.m : Opening speech (15 minutes)

9.30 a.m : Speaker 1 (20 minutes)

9.50 a.m : Speaker 2 (20 minutes)

10.10 a.m : Speaker 3 (20 minutes)

10.30 a.m : Speaker 4 (15 minutes)

10.45 a.m : Forum 3 panel (40 minutes –> 10 minutes per panel, one round session)

11.25 a.m : Presentation 1 (10 minutes)

11.35 a.m : Presentation 2 (10 minutes)

11.45 a.m : Presentation 3 (10 minutes)

11.55 a.m : Presentation 4 (10 minutes)

12.00 a.m : OKWAVE Thanks Economy (30 minutes)

12.30 a.m : Lunch

Event Location

MEET THE ATTENDEES

W

Wendy Yew

Singapore



Days

Hours

Minutes

Secounds

Save As Favorite

Venue

Fraser Place

Location

Jalan Persiaran Tanjung, Fraser Place Puteri Harbour邮政编码: 79100

Date

29 Apr,2019

Ticket

Free Ticket


Publisher

J

Jules Martin

Speaker

France